Bericht versturen
Thuis

Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Qingdao KE Rongda Elektrisch Technologieco., Ltd in 2002 werd opgericht, is een professionele productie van de raads hogere particuliere ondernemingen van de hoge precisie enige en tweezijdige, multi-layer kring, die automatiseringsmateriaal, hoogte met behulp van - kwaliteitsbewakingsmethodes en jaren van productieervaring, om u van een verscheidenheid van plug-in van de kringsraad, assemblage, de testende en andere diensten te voorzien. Sinds zijn aanvang, heeft het bedrijf het „people-oriented informatiebeheerbeleid, van de kwaliteitsinnovatie“ aangehangen; De „prima producten, prima kwaliteit, prima reputatie, de prima dienst, het beleid van de voortdurende verbetering“ kwaliteit, leidden een professioneel en technisch personeel en een beheersteam van uitstekende kwaliteit, de voltooiing van de normalisatie van het ondernemingsbeheersysteem, informatie, door klanten en peer aandacht.

 

Onze basis 5200 van de bedrijfproductie vierkante meters. Het bedrijf heeft 3 automatische productielijnen van SMT, 4 productielijnen van het handtussenvoegsel, 4 lopende band, 1 automatische AI productielijn, 1 automatische PCB-deklaagproductielijn, en ISO9001-certificatie, ISO14001-certificatie, ISO45001-certificatie en IATF16949-certificatie, overgegaan en het high-tech ondernemingscertificaat verkregen.

 

Het bedrijf is bereid om het „klant“ bedrijfsprincipe, en het aanhangen de „integriteit, eenheid, kwaliteit, efficiënt,“ de geest van collectieve cultuur eerst, op integriteit-gebaseerd aan te hangen, en u hand in hand om beter morgen te creëren!

 

  

China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Kerongda werd opgericht in 2002, heeft meer dan 20 jaar van geschiedenis, heeft vele jaren van verwerking en productie ervaring in de elektronische industrie.
In 2012, het bedrijf geëngageerd aan de productie van tegelijkertijd onderzoek en ontwikkeling van een verscheidenheid van geautomatiseerde productietechnologie, en verkregen een aantal octrooien, zodat de onderneming met succes promotie aan een high-tech onderneming.
Tot nu toe, heeft het bedrijf met CRRC, Haier, Hisense, Sanli-Groep, LG en veel andere ondernemingen samengewerkt om het vertrouwen van klanten te winnen.

China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : kerongda

Aantal werknemers : 40~100

Jaarlijkse omzet : 8000000-20000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 10% - 20%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Certificaten China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Certificaten China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Certificaten China Qingdao Kerongda Tech Co.,Ltd. Certificaten